Yangın Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Yangın kapısı; âdem evladı esenlığını koruyup yangın ve duman tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yeksan şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir örgüsı vardır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Bir vesair şart ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir etki olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan şu denli olmaması gerekir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın Bapsı, acil durumlarda dokumadan emniyetli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve ölümlü hayatını mahiyet kayran, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere göre değanlayışebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın merdiveni bapsı tasarrufında özen edilmesi gereken uzuv kapının kapalı tutulmasıdır. Hem çalışmalevinin yitirilmemesi midein hem de merdivenin yalnızca amacı muhtevain kullanılabilmesi yürekin bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

önceki strüktürlarda ve yangın merdiveni vadiı sınırlı olan binalarda kaçış merdiveni özümlemeına imkân vermektedir. 

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız akva olduğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana bakılırsa de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı Yangın Kapısı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Feza Yangın olarak binalarınıza yapılacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangına dayanıklı ahşap kapı evet da yangın bapsı otel, emlak ve şifahane gibi kombine hayat alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın bapsı modeline bağlamlı olarak değhizmetmektedir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla beraberinde sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni gibi kriterler bile çok sıkı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Bir kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması muhtemel yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem görmek en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Report this wiki page